flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

оголошується конкурс на вакантну посаду державної служби – головного спеціаліста

29 вересня 2016, 11:28

 Довгинцівський районний суд м. Кривого Рогу, що знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг вул. Л.Бородича, 3 оголошує конкурс на вакантну посаду державної служби – головного спеціаліста.

Претенденти на посаду повинні мати освіту не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю “Комп”ютерні науки та інформаційні технології” кваліфікації “Фахівця комп’ютерної техніки та інформаційних технологій”.

Для участі у конкурсі подаються документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнену особову картку встановленого зразка;

6) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 рік

 

Документи приймаються до 17.10.2016 року.

Додаткова інформація за телефоном 71-01-28 або під час особистого прийому  в приміщенні суду (кабінет № 35) щоденно з 09:00 до 13:00 (крім суботи та неділі).