flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади секретаря суду

24 квітня 2017, 15:40

Довгинцівський районний суд м. Кривого Рогу, що знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг вул. Л.Бородича, 3 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державної служби – секретар суду.

Претенденти на посаду повинні мати освіту не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" без вимог щодо стажу роботи; в достатній мірі володіти комп’ютерною технікою.

Для участі у конкурсі подаються документи:

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби за формою відповідно до додатку 2 до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» від 25 березня 2016 року № 246;

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки.

4.Копія (копії) документа (документів) про освіту.

5. Заповнена особова картка встановленого зразка.

6.Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  за 2016  рік;

Документи приймаються до 19.05.2017 року

Додаткова інформація за телефоном 71-01-28 або під час особистого прийому  в приміщенні суду (кабінет № 35) щоденно з 09:00 до 13:00 (крім суботи та неділі).