flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про добір на зайняття вакантної посади секретаря Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області на період дії карантину

01 грудня 2020, 16:00

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на зайняття вакантної посади державної служби

категорії «В» - секретаря Довгинцівського районного суду

міста Кривого Рогу Дніпропетровської області на період дії карантину

 

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Секретар Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, посада державної служби категорії «В»

 

Посадові обов’язки

1. Веде первинний облік справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, забезпечує заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді.

2. Забезпечує зберігання судових справ та інших матеріалів.

3. Веде номенклатурні справи суду.

4. Здійснює облік і забезпечує зберігання речових доказів.

5. Здійснює підготовку судових справ із скаргами, поданнями для надіслання до судів вищих інстанцій.

6. Проводить роботу з оформлення звернення судових рішень до виконання, контролює одержання повідомлень про їх виконання та забезпечує своєчасне приєднання до судових справ.

7. Веде контрольні та зведені контрольні виконавчі провадження.

8. Здійснює облік виконавчих документів, які передаються для виконання до державної виконавчої служби.

9. Проводить перевірку відповідності документів у судових справах опису справи.

10. Складає за встановленими формами статистичні звіти про результати розгляду судових справ.

11. Надає пропозиції щодо складання номенклатури справ суду.

12. Здійснює підготовку та передачу до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також іншу документацію канцелярії суду за минулі роки.

13. Здійснює прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку.

14. Контролює додержання правил протипожежної безпеки в своєму службовому приміщенні.

15. Веде журнали, книги тощо відповідно до інструкцій.

16. Є користувачем автоматизованої системи документообігу суду КП «Д-3», забезпечує конфіденційність інформації, яка в ній міститься.

17. Виконує вимоги діючого законодавства, Інструкції з діловодства у місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом ДСА України від 20 серпня 2019 року № 814, Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням Ради суддів України від  26 листопада 2010 року № 30.

18. Дотримується правил і норм з охорони праці та техніки безпеки, правил з експлуатації технічних засобів.

19. Виготовляє проекти документів (документи) за допомогою персонального комп’ютера, виконує операції з базами даних на комп'ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація, виведення інформації) відповідно до затверджених інструкцій з використанням периферійного обладнання, систем передавання (приймання) даних на відстань.

20. Виконує інші завдання та обов’язки за окремими наказами керівника апарату суду.

Умови оплати праці

Посадовий оклад - 4394,00 грн.;

надбавка за вислугу років – 3 % від посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50% посадового окладу;

надбавка за ранг державного службовця – від 200 грн. до 500 грн.;

інші виплати, надбавки, премії – у разі встановлення.

Інформація про строковість призначення на посаду

Строкове призначення на посаду (за контрактом, укладеним на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення керівником апарату суду переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства) на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.

Граничний строк перебування особи на зазначеній посаді державної служби становить не більше двох місяців після відміни карантину, установленого Кабінетом Міністрів України.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби до Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290;

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

На електронні документи, що подаються для участі у добрі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

 

Кінцевий строк подання інформації для участі в доборі - 04 грудня 2020 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору з призначення на вакантну посаду

Кацубовська Аліна Сергіївна

моб. тел.: + 38 (095) 389 05 99

e-mail: inbox@dv.dp.court.gov.ua

Вимоги

1

Освіта

Ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Право»,  «Правознавство» чи «Міжнародне право»

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

Без вимог