flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про добір на зайняття вакантної посади секретаря судового засідання Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області на період дії карантину

10 лютого 2021, 13:00

Додаток 1 до наказу

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом керівника апарату Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області

№ 7 - од від 10 лютого 2021 р.  

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на зайняття вакантної посади державної служби

категорії «В» - секретаря судового засідання Довгинцівського районного суду

міста Кривого Рогу Дніпропетровської області на період дії карантину

 

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Секретар судового засідання Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, посада державної служби категорії «В»

 

Посадові обов’язки

1. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді, оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

2. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

3. Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, та доповідає про це головуючому судді.

4. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

5. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання).

6. Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.

7. Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

8. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.

9. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

10. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

11.Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

12. Контролює додержання правил протипожежної безпеки в своєму службовому приміщенні.

13. Веде журнали, книги тощо відповідно до інструкцій.

14. Є користувачем автоматизованої системи документообігу суду КП «Д-3», забезпечує конфіденційність інформації, яка в ній міститься.

15. Перевіряє, хто з учасників судового процесу з’явився в судове засідання, хто з учасників судового процесу бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, і доповідає про це головуючому.

16. Забезпечує контроль за повним фіксуванням судового засідання технічними засобами і проведенням судового засідання в режимі відеоконференції.

17. Виконує інші доручення судді, що стосуються розгляду справи.

18. Виконує вимоги діючого законодавства, Інструкції з діловодства у місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом ДСА України від 20 серпня 2019 року № 814, Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням Ради суддів України від  26 листопада 2010 року № 30.

19. Здійснює організаційні заходи, пов'язані із функціонуванням системи відеоконференції в судовому засіданні. Узгоджує з установами УДПтС, судами час проведення дистанційних судових проваджень, налагоджує необхідну апаратуру тощо.

20. Дотримується правил і норм з охорони праці та техніки безпеки, правил з експлуатації технічних засобів.

21. Виготовляє проекти документів (документи) за допомогою персонального комп’ютера, виконує операції з базами даних на комп'ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація, виведення інформації) відповідно до затверджених інструкцій з використанням периферійного обладнання, систем передавання (приймання) даних на відстань.

22. Під час проведення судового засідання виконує обов’язки судового розпорядника у випадку його відсутності.

23. Виконує інші завдання та обов’язки за окремими наказами керівника апарату суду, заступника керівника апарату суду.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4440,00 грн.

Надбавки, доплати та премії відповідно до статей 50, 52 Закону України «Про державну службу».

Інформація про строковість призначення на посаду

Строкове призначення на посаду (за контрактом, укладеним на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення керівником апарату суду переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства) на період відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами основного працівника.

Граничний строк перебування особи на зазначеній посаді державної служби становить не більше двох місяців після відміни карантину, установленого Кабінетом Міністрів України.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби до Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290;

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

На електронні документи, що подаються для участі у добрі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

 

Кінцевий строк подання інформації для участі в доборі 15 лютого 2021 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору з призначення на вакантну посаду

Кацубовська Аліна Сергіївна

моб. тел.: + 38 (095) 389 05 99

e-mail: inbox@dv.dp.court.gov.ua

Вимоги

1

Освіта

Ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Право»,  «Правознавство» чи «Міжнародне право»

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

Не вимагається